Kvikservice

Når du køber en MFP (Multifunktionsprinter) med tilhørende serviceaftale fra Konica Minolta, får du samtidig adgang til markeds bedste serviceorganisation, som står parat til at hjælpe dig, når din maskine har behov for service. Du kan altid ringe til vores Service Desk, men det er faktisk endnu lettere at benytte Kvikservice, hvor du hurtigt og let kan bestille alle typer af service.

Hvad enten det drejer sig om at bestille et serviceeftersyn af maskinen eller du blot ønsker at bestille forbrugsstoffer, som f.eks. toner og hæfteklammer, kan det hele gøres fra Kvikservice. Alt hvad det kræver, er at du har dit kundenummer og maskinens serie- eller service item nummer parat til at logge på med. På siden kan du også indrapportere maskinens tællerstand, som er en meget vigtig information for Konica Minolta, sådan at vi ved, hvor mange print/kopier, din maskine har taget og dermed, hvilket servicebehov du har.

Her på Kvikservicesiden kan du også finde en FAQ for netop din maskine, der kan hjælpe dig med at løse serviceproblemet på egen hånd. Her kan du også se en vejledning til, hvordan du aflæser tællerstanden på maskinen.

Fordele
  • Hurtig og nem bestilling af service og forbrugsstoffer
  • Sikkerhed for at du altid får de produkter, der passer til din maskine
© Copyright 2019 KONICA MINOLTA HOLDINGS,INC. All rights reserved.
займ онлайнкредиты онлайн